SVORIS: 225 g.
SUDĖTIS: rinkinį sudaro vario sulfatas 100 g (mėlynas akmenėlis) ir kalcinuota soda 125 g.
PASKIRTIS: purkšti
- ypač tinkamas gėlėms, kadangi taip intensyviai nenudažo augalų ir nekenkia prekinei išvaizdai;
- dekoratyvinius augalus lauke bei šiltnamyje;
- vaismedžius,
- uoginius augalų (vynuogių, serbentų, braškių, agrastų ir kt.).
NAUDOJIMAS:
Burgundijos skysčiu rekomenduojama apdoroti augalus tokių simptomų prevencijai:
- chlorozės (lapų, ūglių, stiebų spalvos pakitimai),
- deformacijos,
- baltos ir pilkos apnašos,
- dėmės,
- lapų kritimas,
- džiūvimas,
- nekrozės (audinių ar augalo dalių žuvimas, pajuodavimas) ir kt.
NORMOS: 1 % tirpalas – 10 l vandens, 100 g vario sulfato ir 125 g kalcinuotos sodos.
Kartoti po 7-10 dienų, gausiai palikus po 3 dienų.
TIRPALO PARUOŠIMAS:
Ruošiant Burgundijos skystį 5 litruose vandens ištirpinkite vario sulfatą ne metaliniame inde, o likusiuose 5 litruose – 125 g skalbiamosios sodos. Tada iš lėto maišydami supilkite sodos tirpalą į vario sulfato tirpalą.
DĖMESIO! Nenaudokite labai stiprios koncentracijos tirpalų, gali apdeginti augalus.
PURŠKIMO LAIKAS: augalai purškiami ramybės būsenoje. Kai pasirodo lapeliai purškimo normą mažinkite per pusę arba rinkitės kitą produktą Copfort.
Gamintojas: UAB Inovacinė firma „MKDS“, Lietuva.
Pagaminimo data: 2022.06
Galiojimo laikas: neribotas.
Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.