KIEKIS 10 g.
EB TRĄŠOS. Tipas B.3.1
SUDĖTIS: NK (S) 8-10 (66). Mišinys. Azotas (N) 8,2 %, vandenyje tirpus kalio oksidas (K2O) – 10,2 %, vandenyje tirpus sieros trioksidas (SO3) 66%.
VEIKIMAS: sisteminis.
NAUDOJIMO BŪDAI:
- laistant per šaknis
- purškiant per lapus
Kai yra simptomų sukėlėjų atsiradimo rizika ir pasirodžius pirmiems simptomams.
Sėklavaisiai ir kaulavaisiniai vaismedžiai, braškės, kai kurios vaisius mezgančios daržovės (agurkai, cukinijos, moliūgai, arbūzai):
- Per lapus: 7-12 g/10 l vandens. Apdorojant vaismedžius, nenaudokite esant aukštai temperatūrai ir intensyviai saulei.
- Per šaknis: 1,0-1,5 kg/ha
- Apdorojimus pakartokite kas 8-15 dienų auginimo sezono metu.
Grūdiniai javai, žaliosios lapinės daržovės ir vaisius mezgančios daržovės (pomidorai, paprikos):
- Per lapus: 7 g/10 l vandens
- Per šaknis: 0,7-1,0 kg/ha
- Apdorojimus pakartokite kas 8-10 dienų auginimo sezono metu.
Vynuogės:
- Per lapus: 5-10 g/10 l
- Per šaknis: 1,0-1,5 kg/ha
- Apdoroti 3 kartus kas 10-15 dienų.
- Po derliaus nuėmimo 0,5-1,0 kg/ha
- Produktą naudoti laikotarpiu nuo derliaus nuėmimo iki žydėjimo pradžios.
Gamintojas: Altinco Agro Pol, Ispanija.
Pagaminimo data: 2023.06
Galiojimo laikas: 3 metai nuo pagaminimo datos (iki 2026.06).