Nemokamas pristatymas į paštomatus užsakymams nuo 50 eurų! Galioja iki lapkričio 1 dienos.
svogūnai Rossa di Firenze (Vernina)

Svogūnai vėlyvi rausvai rudi ‘ROSSA DI FIRENZE (VERNINA)’ 1,50 g H. NAUJIENA 2023 m.

Valgomieji svogūnai ‘Rossa di Firenze (Vernina)’ – NAUJIENA 2023 m. – tai vėlyva ropinių svogūnų veislė. Ropelės didelės, apvaliai suplotos formos. Lukštai rausvai rudos spalvos. Labai ilgai išsilaiko.

PATARIMAS: norintiems rauvai rudų svogūnų.

SĖJA: sėklas dauginame III mėn. daigyklose, užpildytose daiginimo substratu „Premium“. Sėjame tik atšilus balandžio pradžioje arba V mėnesį tiesiai į dirvą. Vėliau sėjant, užaugs mažesnio dydžio.

Auginimą skatina azotinės trąšos: natūralios ar mineralinės. Bet laikymui reikalingos kalio ir fosforo trąšos (žuvų miltai, monokalio fosfatas).

REIKALAVIMAI: purus, be šviežių organinių trąšų dirvožemis, šilta, saulėta vieta.

DERLIUS: VIII-IX mėn.

 

 

1,10

Neturime

Lotyniškas pavadinimas – Allium cepa.
KIEKIS: 1,50 g.
 

SVOGŪNŲ TIPAS: ropiniai.

ANKSTYVUMAS: vėlyva.
FORMA: apvalai plokščia.

SPALVA (lukšto): rausvai ruda.

SKONIS: švelnus.

IŠSKIRTINUMAS: rausvai rudos spalvos ropelės.

DERLIUS: VIII-IX mėn.

LAIKYMAS: ilgai išsilaiko.

PASKIRTIS: šviežiam vartojimui, salotų gamybai.

Kilmės šalis: Italija.

Geriausios iki 2027.12.

Svoris 0,003 kg
Spalva

Vaisiaus forma

Vaisiaus dydis

Ankstyvumas