Nemokamas pristatymas į paštomatus užsakymams nuo 50 eurų! Galioja iki lapkričio 1 dienos.
svogūnai Dorata Di PArma

Svogūnai vėlyvi, stipraus skonio ‘DORATA DI PARMA’ 1,5 g H. NAUJIENA 2023 m.

Valgomieji svogūnai ‘DORATA DI PARMA’ – NAUJIENA 2023 m. – tai geltonai auksinės spalvos svogūnai, kurių ropelės apskritos, didelės, turinčios daug sausų medžiagų. Branduolys dramblio kaulo baltumo spalvos, sluoksniai stori, stipraus skonio. Ilgai išsilaiko, tinka naudoti iki pavasario. 

PATARIMAS: norintiems stipraus skonio svogūnų.

SĖJA: sėklas dauginame III mėn. daigyklose, užpildytose daiginimo substratu „Premium“. Sėjame tik atšilus balandžio pradžioje arba V mėnesį tiesiai į dirvą. Vėliau sėjant, užaugs mažesnio dydžio.

Auginimą skatina azotinės trąšos: natūralios ar mineralinės. Bet laikymui reikalingos kalio ir fosforo trąšos (žuvų miltai, monokalio fosfatas).

REIKALAVIMAI: purus, be šviežių organinių trąšų dirvožemis, šilta, saulėta vieta.

DERLIUS: VIII-IX mėn.

 

 

1,10

Prieinamumas: Liko 2

Papildomi produktai

Pasirinkite papildomus produktus, kurių galbūt reikia Jūsų sodui ar daržui.

Product price: 1,10
Total options:
Order total:

Lotyniškas pavadinimas – Allium cepa.
KIEKIS: 1,5 g (300 sėklų).

 

SVOGŪNŲ TIPAS: ropiniai.

ANKSTYVUMAS: vėlyva.
FORMA: apvali.

SPALVA (lukšto): geltonai auksinė.

SPALVA (branduolio): dramblio kaulo baltumo.

SLUOKSNIAI: stori.

SKONIS: stiprus.

IŠSKIRTINUMAS: turinčios daug sausų medžiagų ropelės.

DERLIUS: VIII-IX mėn.

LAIKYMAS: ilgai išsilaiko – iki pavasario.

PASKIRTIS: šviežiam vartojimui.

Kilmės šalis: Italija.

Geriausios iki 2027.12.

Svoris 0,003 kg
Spalva

Vaisiaus forma

Vaisiaus dydis

Ankstyvumas