Kalcis pomidoramas nuo odelės įtrūkimų 200 ml

Kalcis pomidoramas nuo odelės įtrūkimų 200 ml

SAVYBĖS

Aukščiausios kokybės, išskirtinės sudėties kalcio trąšos praturtintos amino rūgštimis ir boru. Sudėtyje esančios laisvosios L-alfa aminorūgštys leidžia augalams greičiau įsisavinti kalcį ir borą. Auginant pomidorus dažnai susiduriama su kalcio trūkumu, net ir naudojant kompleksines trąšas. Dėl trąšose esančių elementų tarpusavio cheminės reakcijos kalcio kompleksinėse trąšose nebūna. Kalciu trąšiame specialiomis trąšomis. NAUDOTI: kai pastebima pomidorų odelės įtrūkimų; kai yra ziologinių, nekrozinių lapų dėmių; kai džiūsta ir krinta žiedynai; kai trūksta šviesos.
SAVYBĖS .Kompensuoja augalų kalcio ir boro trūkumą. Jo sudėtyje yra laisvųjų amino rūgščių, kurios skatina elementų pasisavinimą, mažina augalų stresą dėl nepalankių augimo sąlygų. Augalai tampa atsparūs abiotiniam stresui: šalčiui, sausrai, drėgmės trūkumui ar pertekliui, auga sveikesni. Esant pakankamam, lengvai pasisavinamam kalcio ir boro ir kiekiui, mezgama daugiau pomidorų, gerėja skoninės savybės, išvengiama dažnos pomidorų problemos – vaisių odelės skilinėjimo. Skilinėjant pomidorams augalas praranda derlingumą, pradeda pūti vaisiai, augalas nusilpsta. Išvengiama ankstyvo dar nesubrendusio augalo senėjimo, sukeliančio produktyvumo mažėjimą.

NAUDOJIMAS

Prieš naudodami suplakite. Paruoškite trąšų tirpalą pagal instrukcijoje nurodytas naudojimo normas. Trąšų tirpalu laistomi augalai. Nenaudokite trąšų lauko augalams, jeigu labai sausa. Lauko augalus tręškite aktyvios vegetacijos laikotarpiu.

NAUDOJIMO NORMOS:
20–40 ml/10 l vandens 3–5 kartus kas 10–15 dienų.

 

 

3,95

Prieinamumas: Liko 6

Naudoti:

  • kai pastebima pomidorų odelių įtrūkimų;
  • kai yra fiziologinių, nekrozinių lapų dėmių;
  • kai džiūsta ir krinta žiedai;
  • kai trūksta šviesos.

 

Svoris585 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kalcis pomidoramas nuo odelės įtrūkimų 200 ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Scroll to Top