Nemokamas pristatymas į paštomatus užsakymams nuo 50 eurų! Galioja iki lapkričio 1 dienos.
Lietuviškos derlingos stambios oranžinės paprikos 'ALANTA' 10 sėklų (atskaičiuotos)
Lietuviškos derlingos stambios oranžinės paprikos 'ALANTA' 10 sėklų (atskaičiuotos)
Lietuviškos derlingos stambios oranžinės paprikos 'ALANTA' 10 sėklų (atskaičiuotos)
Paprikos alantos vaisiai Žemaitijos sėklų derlius
Paprikos oranžinės Alanta
Lietuviškos derlingos stambios oranžinės paprikos 'ALANTA' 10 sėklų (atskaičiuotos)

Lietuviškos derlingos stambios oranžinės paprikos ‘ALANTA’ 10 sėklų (atskaičiuotos)

Vienmetės paprikos ‘Alanta’ – tai lietuviška paprikų veislė, vidutinio ankstyvumo oranžiniais vaisiai. Skirta auginti šiltnamiuose. Augalai 75-80 cm aukščio, savidulkiai. Vaisiai pailgo kubo formos, sultingi, švelnaus saldaus skonio, oranžinės spalvos, dideli, 200-250 g masės, storomis sienelėmis.

PATARIMAS: tai derlingos lietuviškos kubo formos oranžinės saldžiosios paprikos.

SĖJA: paprikos sėjamos po 1-2 sėklas iš karto į didesnius auginimo vazonėlius nuo vasario mėn. vidurio iki kovo mėn. vidurio. Vėluojant sėti, daiginimą galima paspartinti kokoso substrate arba kokoso tabletėse.

Paprikos dygsta 12-14 dienų.

Daigai užauga per 65-75 dienas.

DERLIUS: VIII-IX mėn.

0,90

Neturime

Lotyniškas pavadinimas – Capsicum annuum L.
KIEKIS: 10 sėklų. Atskaičiuotos iš pakelio 0,5 g (S.Nr.21/098/5-2/06/LT)

PAPRIKŲ GRUPĖ: lietuviškos, nehibridinės.

PAPRIKŲ TIPAS: saldžiosios paprikos.

ANKSTYVUMAS: vidutinio ankstyvumo.

AUKŠTIS: 75-80 cm.

VAISIŲ FORMA: pailgo kubo.

VAISIŲ SPALVA: oranžinė.

VAISIAUS SVORIS: 200-250 g (stambios).

IŠSKIRTINUMAS: stambūs oranžiniai vaisiai, derlinga veislė.

DERLIUS: VIII-X mėn.

PASKIRTIS: šviežios, konservuotos, garnyrui, salotoms, troškiniams.

AUGINIMO VIETA: šiltnamyje ir po priedangomis.

Kilmės šalis: LAMMC Sodininkystės ir daržininkystės institutas, Lietuva.

Geriausios iki 2023.06.01

Daigumas: 90%.

NUORAUKOS GALERIJOJE yra UAB „Žemaitijos sėklos“ nuosavybė. Kopijuoti draudžiama!

Svoris 0,005 kg
Ankstyvumas

Spalva

Paprikos pagal skonį

Saldžiosios

Auginimo vieta